Novagraaf's merkenexpertise aanbevolen in WTR 1000 2022

Novagraaf's merkenexpertise aanbevolen in WTR 1000 2022

Londen, 12 april 2022 - Novagraaf is aanbevolen voor haar merkenexpertise in de Benelux, Frankrijk en Zwitserland in de 2022-editie van WTR 1000. Verschillende specialisten van Novagraaf zijn ook erkend voor hun individuele expertise.

"Novagraaf wordt nu al meer dan een eeuw erkend als een formidabele aanwezigheid op de Europese merkenwereld. Het bedrijf rust echter nooit op zijn lauweren en blijft zijn aanbod ontwikkelen en stroomlijnen..." WTR 1000

WTR 1000 2022 recommended firm Novagraaf

World Trademark Review heeft de resultaten vrijgegeven van de 2022 ranglijst voor zijn 'World's Leading Trademark Professionals survey' (WTR 1000), waarin Novagraaf als aanbevolen kantoor verschijnt. Het tijdschrift voerde een uitputtend kwalitatief onderzoek uit om de bedrijven en personen te identificeren die worden beschouwd als uitmuntend in dit cruciale praktijkgebied. Dit omvatte factoren zoals diepte van de expertise, marktaanwezigheid en complexiteit van het werk, evenals positieve feedback van collega's en klanten.

Novagraaf werd specifiek aanbevolen in de categorie Benelux Agencies, de categorie France Agencies en de categorie Switzerland Prosecution and Strategy Firms in de ranglijst van dit jaar. Vanuit het kantoor in Amsterdam werden Bart Schweitzer, Helma van de Langenberg, Monique Granneman en Gerard van Hulst onderscheiden voor hun expertise. Uit Frankrijk werden Aurélie Guetin en Olivier Boland genoemd vanwege hun ervaring. Uit België kreeg Ingrid Mennens individuele lof, terwijl Vanessa Harrow in het Verenigd Koninkrijk werd aanbevolen.

In een reactie op de aanbeveling van het kantoor zei Max Hübner, Managing Director van Novagraaf Nederland:
"We zijn er erg trots op door WTR 1000 erkend te worden als een van de toonaangevende bureaus in de Benelux. Onze sterke en langdurige relaties met klanten stellen ons in staat door te gaan met het leveren van innovatieve IP-oplossingen. Door naast onze langdurige erfenis op het gebied van IP juridische en consulting, en wereldwijde administratieve diensten, is het Novagraaf team in staat om klanten het inzicht in hun IP portefeuilles te geven dat ze nodig hebben om weloverwogen en strategische beslissingen te kunnen nemen. Ik ben blij dat WTR 1000 dit heeft erkend."

Novagraaf UK's Managing Director Trademarks, Vanessa Harrow voegde toe:
"Ik ben vereerd om in het zonnetje te worden gezet als een van de leiders van het Verenigd Koninkrijk op het gebied van vervolging en strategie. Het doel van het Britse team is, net als bij alle Novagraaf-experts, om het potentieel van de IE-activa van onze klanten te maximaliseren en de portefeuille-inzichten te leveren die ze nodig hebben om hun commerciële doelstellingen te bereiken. IP-strategie en portfoliobeheer worden steeds belangrijker voor bedrijven, met name met de veranderingen en uitdagingen die worden geïntroduceerd door COVID-19 en het recente vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. Bij Novagraaf werken we als vertrouwde partners met onze klanten samen om ervoor te zorgen dat hun IP-strategie en portfoliobeheer zich kunnen aanpassen en de steeds veranderende uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen, aankunnen."